Contribució de DBGen al suplement del periòdic El País sobre malalties rares.

El suplement de desembre (2018) de El País s’ha dedicat totalment a difondre el coneixement sobre les malalties rares. Entre altres temes, ha ressaltat la importància de la prevenció, el diagnòstic precoç, el desenvolupament de medicaments orfes i el diagnòstic genètic.

Un dels articles del suplement està dedicat a les malalties rares que afecten retina i entre elles descriu la simptomatologia clínica d’una distròfia macular freqüent, la malaltia de Stargardt. En el context d’aquest article, DBGen ressalta la importància de l’anàlisi genètica:

“El diagnòstic genètic és el primer pas per a una medicina de precisió, perquè assegura el diagnòstic clínic, defineix el tipus d’herència i permet realitzar el consell genètic. Però, a més, és imprescindible per optar a les noves teràpies gèniques i cel·lulars, i altres tractaments específics per a cada pacient.”

DBGen Ocular Genomics ha contribuït i aparegut en els mitjans de comunicació de forma molt variada, des de reportatges que expliquen la seva activitat diagnòstica fins reconeixements per ser una empresa liderada i gestionada principalment per dones. (Veure informació relativa a aquest tema: Revolució en el diagnòstic genètic, la nostra aportació per a la revista Barraquer i La Vanguardia reconeix la nostra feina i compromís).

Comparteix-ho en les xarxes

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre butlletí:

Copyright © 2022. All Rights Reserved – Política de qualitatPolítica de privacitat Avís legal – Política de cookies

Correu enviat correctament.

Redirigint a la pàgina principal.